Cursus €350,00 – €400,00

Volg de cursus Vriendelijk orde houden van 4 uur onder leiding van een coach / ervaringsdeskundige. Deze cursus geven wij meestal aan één cursist en soms aan twee cursisten tegelijk, zo is er genoeg aandacht voor uw onderwijspraktijk.

Nadat u betaald heeft, nemen wij binnen twee werkdagen telefonisch contact met u op en plannen wij samen een cursusdatum.

‘Ik kan nu op een vriendelijke manier mijn grenzen aangeven, waardoor de relatie tussen mij en mijn leerlingen geen schade oploopt wanneer ik gedrag corrigeer.’

Beschrijving

Doel en inhoud cursus
De coach helpt de cursist bij het ontwikkelen van een eigen repertoire en bij het zoeken naar oplossingen die bij hem of haar passen.
De coach geeft de cursist de gelegenheid een aantal keer het te bespreken onderwerp te bepalen. Steeds geeft de cursist eerst aan hoe hij of zij met dit onderwerp omgaat. Pas daarna geeft de coach, puttend uit eigen ervaring en verwijzend naar orde maken, de cursist een advies.  De cursist bepaalt daarmee de koers van de cursus. Daarom is elke cursus zowel voor de cursist als voor de coach een avontuur.

Doelgroep
Deze cursus + coaching is bestemd voor docenten, leerkrachten, studenten en OOP van alle schooltypen.

Groepsgrootte
Meestal één deelnemers, soms twee.

De kosten bedragen  €400,- voor professionals. Voor studenten is er een gereduceerd tarief van €350,-
– Je neemt deel aan de cursus van vier uur:  van 10:00 tot 14:00.
– Je volgt de cursus in Amsterdam (Regulier) of online. Bij de reguliere cursus is een Lunch inbegrepen.
– Je ontvangt onze nieuwsbrief.
– Je krijgt tijdens de cursus het boek ‘Vrede kun je leren’.
– Aan het einde van de cursus ontvang je een certificaat van deelname.
– Na de cursus krijg je indien gewenst gedurende een half jaar coaching per mail en kun je onze online omgeving gebruiken.
– Bij gebleken succes kun de je een diploma aanvragen. Of je voor een diploma in aanmerking komt, bepaal je in overleg met je coach. Bij een positieve beslissing bezoekt de coach een van jouw lessen.

Aanmelding
Geef aan of u professional bent of student.
Geef aan of een de cursus online wilt of in op onze locatie in Amsterdam (Regulier).
Na betaling ontvangt u direct een factuur. Op uw factuur ziet u het bedrag zonder btw. Wij zijn geregistreerd bij het CRKBO en daarom vrijgesteld btw.
Nadat u betaald heeft, nemen wij binnen twee werkdagen telefonisch contact met u op en plannen wij samen een cursusdatum.

Vragen?
E info@rapucation.eu
Coach VO + PO Johan ’t Hart – Coach PO  Wietske Tijssen

Scholingsbudget

Op de site van de AOB lees je dat iedere docent een persoonlijk scholingsbudget heeft. Vraag uw schoolleiding naar de mogelijkheden.