Centrale Registratie Kortdurend Beroepsonderwijs. Op 28 maart 2018 ontvingen wij een mail van het CRKBO met de bevestiging dat Rapucation/Vriendelijk orde houden is geregistreerd en daarmee voldoen wij  aan criteria van het CRKBO. Het belangrijkste gevolg van deze registrering is dat wij geen btw hoeven te berekenen waardoor onze klanten goedkoper uit zijn.

Bij de beoordeling let het CRKBO onder andere op:

  • AVG (Algemene verordening gegevensbescherming)
  • De Klachtenprocedure
  • Door deelnemers in te leveren cursus en docentenevaluaties.

Dit laatste punt heeft ons geholpen bij het verbeteren van ons aanbod. Na een cursus leggen wij de deelnemers deze vragen voor met als doel onze kwaliteit te verbeteren.

a) Was uw coach vriendelijk?
b) Was uw coach duidelijk?
c) Was de presentatie helder
d) Is de handleiding duidelijk?
e) Hoe groot acht u de kans dat u in de toekomst vriendelijker en duidelijker kunt lesgeven?
f) Heeft u nog op of aanmerkingen naar aanleiding van deze cursus?

In 2018 begonnen wij de cursus Vriendelijk orde houden te evalueren en kregen als eerste beoordeling een 8.6. De opmerkingen bij punt f van cursisten stellen ons in staat gericht verbeteringen aan te brengen aan het cursusmateriaal en aan onze werkwijze. Bijdragen van cursisten vermelden wij onderaan elk onderwerp bij de credits. De kennis op deze site is mede door bijdragen van cursisten en deskundigen uit vele bronnen afkomstig. Al deze kennis is gratis beschikbaar voor alle docenten.

10 maart 2021 beoordeling van onze cursus door de laatste 10 cursisten: 9.6